Єлизавета Терлецька, юна журналістка студії дитячого телебачення MÓW Production КЗ “Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості” поділилася враженнями від зустрічі з головою Харківської обласної ради Тетяною Єгоровою-Луценко.

Оновлено 24.11.2021 у

Коли дивилася пресконференції з політиками в YouTube, навіть не мріяла, що скоро сама буду на такому заході у ролі журналістки. Ох, ставити питання політикам - це особливий вид задоволення.

До речі, як все почалося)

Я вже майже рік займаюся в студії дитячого телебаченя MÓW Production Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» і за цей час багато чого навчилася та спробувала в журналістській діяльності.

У п‘ятницю, 19 листопада 2021 року нашому колективу випала можливість побувати в Харківській обласної раді Екскурсія по великій та малій залах Будинку Рад, пресцентр, в якому давно мріяла побувати. Доречі, там познайомилась з чудовою журналісткою Викторією Торяник, вона працює там у пресслужбі.

Але найголовніше – у нас відбулася пресконференція з головою Харківської обласної ради Тетяною Єгоровою-Луценко. Насправді, я була напружена, відчувала велику відповідальність, але відкритість та приємна енергетика пані Тетяни домогли розслабитись. Питання ми ставили про її роботу, дитинство і навіть про перше кохання. Це все для розігріву , а далі як справжні (хоча юні) журналісти ми запитували про проблеми Харківської області.

Пані Тетяна поділилася тим, що планує допомогати комунальним закладам та спорткомплексам, відкривати більше сучасних бібліотек і таким чином захочувати дітей та молодь читати тощо. Чи це не просто слова – покаже час.

Можна ще багато писати про її цікаві відповіді на наші запитання, але просто-напросто не вистачить одного поста.

Ой, забула сказати, там було так багато смаколиків . Але мені на таких заходах складно їсти, я трішки нервуюсь завжди. Втім, нам передали цілу корзину солодощив з собою, так що я нічого не втратила)

П’ятниця, була просто неперевершеною!!! Я втомилась, але тільки від щирих емоцій, я би могла описувати свої переживання ще довго і довго, але думаю, що ви все й так зрозуміли)

Довідково: Єлизавета Терлецька, учениця Комунального закладу «Харківська спепціальна школа імені В. Г. Короленка» Харківської обласної ради, вихованка зразкового художнього колективу студії дитячого телебачення MÓW Production Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості»