З Днем Незалежності України!

Оновлено 24.08.2021 у

Бажаємо щастя, добра і злагоди, порозуміння і згуртованості, через які пролягає шлях до нового життя, до кращого прийдешнього!

Святкові заходи до Дня Незалежності України «Хай в серці кожної дитини живе любов до України!»

24 серпня 2021 року в Комунальному закладі «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» (далі-Палац), з метою формування у дітей та молоді високої патріотичної свідомості, формування ціннісного ставлення особистості до українського народу, Батьківщини, держави, нації, відбулися святкові заходи, присвячені 30 річчю Незалежності України.

Під час святкової програми для вихованців та гостей Палацу відбулися майстер-класи з виготовлення українських сувенірів «Українські обереги», конкурс дитячого малюнку на асфальті «Яскрава країна», фотосесія в українському народному одязі «Закодовані знаки».  Святкову атмосферу та позитивний настрій усім присутнім подарував творчий марафон вихованців Палацу «У мирі й любові живи, Україно!», в якому взяли участь народний художній колектив ансамбль  танцю «Щасливе дитинство», народний художній колектив цирк «Усмішка», народний художній колектив оркестр народних інструментів, зразковий художній колектив вокальна студія «ОКей».

Конкурс дитячого малюнку на асфальті «Яскрава країна»

Творчий марафон вихованців Палацу «У мирі й любові живи, Україно!»

Відео «У мирі й любові живи, Україно!»: https://www.facebook.com/firstpalace1935.kh.ua/videos/848117626079630